Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/snart-ar-det-sommarlov/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Vad kan citron göra för dig?

Blogginlägg  

Hej alla, för ett tag sedan läste jag en artikel om citroner, hur bra de var att rensa kroppen. Förutom att citroner är otroligt vackra så är det även gott att ha citron i vatten eller en skvätt i maten. Men det som fångade mitt öga är att de rensar kroppen från gifter, renar hyn och kan även hjälpa till med matsmältningen. Rätt billigt och enkelt att detoxa tänkte jag, sagt och gjort så köpte jag ett gäng citroner.

citron1

Vad hjälper citron till med?

Citron hjälper kroppen att balansera pH-värdet som i sin tur motverkar sjukdomar. Innehåller även mycket C-vitamin, vilket motverkar förkylningar och stärker immunförsvaret. C-vitaminet i citronen har antiinflammatoriska effekter och förbättrar dessutom upptaget av järn i kroppen, vilket spelar även en viktig roll för immunförsvaret.

Citron hjälper även till att driva ut gifter ur din kropp. Bland annat på grund av att citroner är vätskedrivande, vilket gör att du gör dig av med gifter snabbare än vanligt. Citronsyran stimulerar även leverns avgiftningsprocess.

Citronsaften sägs även kunna trigga levern att producera galla, en syra som behövs för matsmältningsprocessen. Den kan minska antalet toxiner i mag-tarmkanalen. Kan även lindra matsmältningsbesvär som rapningar, gaser och halsbränna. Har man även problem med överväxt candida svamp i kroppen kan citronen hjälpa till att rensa även detta.

Du kan få en renare och finare hy bland annat på grund av citronens utrensande effekt. Man kan även bli av med akne om man har problem med det. C-vitamins alkaliska egenskaper kan eliminera vissa typer av bakterier som orsakar problem hy. Varför visste jag inte detta när jag var tonåring?

När jag läste all information om citronen och dess rensande effekt så tänkte jag varför inte. Om man nu rensar kroppen med hjälp av citronsaft så vore det väldigt enkelt att testa. Vad kan hända med mig? Antingen händer det ingenting eller så renare jag kroppen vilket är bara bra och får i mig lite mer vätska/vatten än vad jag är van vid.

Återkommer med rapport efter att jag har provat detta.

kram kram

(Visited 334 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!