Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/alla-pratar-matkarlek/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Alla pratar Matkärlek!

Aktuellt  

IMG_1466

Vi i redaktionen är förstås väldigt förväntansfulla och nyfikna på vad ni tycker om tidningen! Det är premiärnumret av Matkärlek – visst är det pirrigt. Vad är bra, vad kan göras bättre? Vad vill ni ha mer av och mindre av? Vad tycker ni? Kommentera gärna nedan – eller mejla oss 🙂 Såhär skriver andra:

“Jag tycker att tidningen överträffar de högt ställda förväntningarna. Några av Sveriges bästa matkreatörer på området bidrar och några av de duktigaste nya matbloggarna som är på väg uppåt. Dessutom blandar man med fördjupning och annan inspiration. Jag rekommenderar tidningen varmt och hoppas att den blir en riktig succé.” Så skriver Kostdoktorn om Tidningen Matkärlek i dag.

“Äntligen en ny tidning med fokus på naturlig mat!” skriver Allt om LCHF. Matkärlek omnämns även hos bland andra Matintolerans.se som en ny tidning för glutenintoleranta, på lågkolhydratportalen.se och Hälsa Som Livsstil.

 “Jag är djupt imponerad! Om ni gillade föregångaren Mat & Hälsa som jag också var medarbetare i så kommer ni gilla denna lika bra! Fokus är MATKÄRLEK! Inte en kostetikett eller do’s and don’ts. Precis det jag står för!”
– Åse “56kilo” Falkman Fredrikson

“Tidningen innehåller mycket intressanta artiklar, många bra recept och den är verkligen snygg i utformningen. Jag bidrar själv med flera recept och så har jag blivit intervjuad om mina kokböckers väg till USA.”
Birgitta Höglund

“Jag hade höga förväntningar (…). Tidningen känns mycket mer som en riktig tidning än kvällstidningarnas LCHF-bilagor, och innehåller både LCHF och paleo-recept, förutom tips om produkter och krönikor från flera av mina favoritbloggare (…). Den här tidningen kommer jag absolut att fortsätta prenumerera på.”
 Lottamat.se

“En riktigt fin, inspirerande och välarbetad tidning rakt igenom och jag kan vara stolt att få vara med på ett hörn med min vinjett Åsas paleo.”
Åsa “Fyscoachen” Söderberg

“Tidningen innehåller mycket olika intressanta ämnen och jag tycker de fångar upp det mesta och med intressanta reportage. En tidning som man kan läsa flera gånger om och som jag måste rekommendera, speciellt eftersom jag är med i ett reportage :)”
– Lindha “Halva Lindha” Vikström

 “I denna tidning är jag med, vilket är otroligt häftigt och en stor ära för mig! I detta nummer har jag tema choklad på mina smarriga recept.”
Baka Sockerfritt-Marja

 

(Visited 778 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!