Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/antligen-fredag/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Äntligen Fredag,

Blogginlägg  

Tänk att komma hem efter en intensiv arbetsvecka och bara sjunka ner i fåtöljen framför kaminen. En stor kopp kaffe och bara njuta, lyx! Nu ikväll är vi bjudna på middag hemma till Linda, det blir tacos till alla barns stora lycka. Enkelt och gott kan man väl säga.

Igår körde jag mitt sista pass med PT-Sofie. Kan säga att hon körde skiten ur mig om jag ska vara ärlig. Jag fick 3 nya övningar för triceps och 3 nya övningar för magen, allt inför Tjejvasan. Så nu ska jag traggla på själv fram till i slutet på januari sen blir det en träff igen är min tanke. Kommer ett längre inlägg längre fram med bilder på mina resultat.

Såg att min vän Lena Winther som driver Winthers Skafferi har 7% rabatt i sin webbshop under 7 dagar då det var 7 år sedan hon  och LCHF blev tillsammans så att säga. Så passa på att beställa god choklad eller kryddor via hennes webbshop. Glöm ej att uppge koden 7 vid beställning.

Winthers skafferi

Ha nu en underbar helg,

kram, kram

(Visited 691 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!