Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/antligen-hemma-igen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Äntligen hemma igen

Blogginlägg  

Borta bra men hemma bäst eller hur? Nu äntligen är vi hemma igen, men vilken resa jag gjort. Först Säffle, vilka människor och vilken inspiration, upp till Falun för att hämta hem Vincent. Ut och träffa massa vänner gamla som nya. Hann till och med att springa runt Tisken som är en lite sjö, 5 km på 28 minuter – kan säga att det är platt, inga backar som här hemma.

Äntligen har jag haft mitt första pass med min PT, Sofi Wessman som driver Lindome Gym & Hälsa. Första gången vi träffades gick vi igenom mina mål, vad jag vill få ut av det osv. Så idag var andra gången vi träffades och då gick vi igenom mitt nya träningsschema. Det blev lite nya övningar vilket var super roligt, så nu ska det bli ändring på min kropp! En nyare och starkare Pernilla kommer det att bli. Vi upptäckte att jag var svag på vissa områden och där lägger vi fokus. Framför allt bål rygg och mage men även armar, bröst. Min svaga punkt är min rygg dvs svanken, ser ut som en anka typ – haha ha! Taggad som bara den är jag.

IMG_20150407_184913

Helt slut efter min timme med Sofi men gött var det!

Anders är borta men kommer hem på lördagkväll, han är i Frankrike med några kompisar och klättrar berg. Pratade med honom och de har ca 40 grader varmt och hur bra som helst. Norpade en bild från hans facebook-sida, ser inte helt fel ut eller hur?

10610692_10154112123756988_3322832079471668274_n

Vilken vy eller hur? Foto: Anders Lantz

Nu på kvällen blev jag och Vincent bjuden på middag av bästa grannen, Linda. Linda har tagit hand om vår post under tiden vi varit borta och givetvis läst tidningen Matkärlek. Där läste hon om Jessica Allen och hennes recept på blomkålstabbouleh, vilket hon tyckte lät gott. Så hon gjorde den och grillade kyckling till. Super gott blev det! Norpade lite spenat och ruccola hos mig i min köksträdgård och skivade grönmögelost till. Mums säger jag bara!

IMG_20150702_191431

Grillad kyckling med blomkålstabbouleh och spenatsallad med mögelost. 

Imorgon blir det bad, sol och kanske blir det årets första dopp! Boken som jag köpte av Ann Fernholm i Säffle,  Det sötaste vi har, tänkte jag börja läsa nu. Återkommer med en recension när jag läst den klart.

Trevlig helg och god natt,

kram kram

(Visited 167 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!