Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/ar-det-med-personlig-tranare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Hur bra är det med personlig tränare?

Blogginlägg  
3 månader mellan bilderna

3 månader mellan bilderna

I somras bestämde jag mig för att köpa PT tid, dvs personlig tränare. Kände att jag hade kört fast, saknade de resultat jag vill ha. Ville utveckla mig och få mer inspiration. Snacka om att jag fått resultat!! 

Under dessa 3 månader som jag har haft Sofie som PT så har hon gjort 3 olika program åt mig. Nu på slutat när vi vill ösa på med mer vikter upptäcker vi att jag fortfarande är svag insida lår, rumpan så nu lägger vi fokus där.

Tanken var att ösa på med marklyft men mitt ”svaga” knä tippar inåt när jag körde benböj vid 30 kg så det är bara att backa. Vi vill inte att jag ska skada mig så det är bara att börja från början med insida och utsidan av lårmaskinen…..

Men är jag nöjd med mitt val att skaffa PT, Ja verkligen, tack Sofie på Lindome Gym & Hälsa för att du peppat mig att slita så hårt som jag har gjort.

Tror inte jag hade fått dessa resultat annars. Som tjej är man inte van att springa i gymmet och bygga muskler. Man är osäker på de olika maskinerna man kanske inte vågar lyfta de fria vikterna. Men nu känner jag mig super bekväm med alla lösa vikter, stänger osv. Jag vågar be om hjälp när jag kör bänkpress så att jag klarar alla repitioner och inte tappar stången på mig.

Du som funderar på PT men kanske inte vågat ta steget ännu, så är det verkligen värt pengarna. Man får en plan, ett program för just dig så att du blir starkare. Man tar hänsyn till de krämpor eller skador du har sedan tidigare så att du inte skadar dig igen. Ja jag är helt såld, detta kommer jag inte att sluta med. Jag kanske inte komma att träffa Sofie varje månad utan kanske en gång var tredje månad eller när jag känner att jag kört fast igen.

Investera i dig själv för det är du värd!

kram kram

 

(Visited 723 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!