Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/ekologiskhudvardsserie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Maria Åkerberg – ekologisk hudvårdsserie

Blogginlägg  

För ett tag sedan började jag tänka på alla krämer som man smörjer in kroppen och ansikte med,  vad innehåller det och vad gör det med kroppen egentligen? Vad finns det för ekologiska produkter på marknaden?

Sedan tidigare hade jag hört talas om Maria Åkerberg – en ekologisk serie som Dermanord tillverkar i Sverige, strax söder om Göteborg. Blev lite nyfiken och började söka information om produkterna.

Upptäckte att Skincity där jag idag köper mina produkter även sålde dessa. Så jag ställde frågade vilka produkter jag skulle använda mig utav när det gällde Maria Åkerberg. Det tog inte mer än 24 h så hade jag fått svar. De lämnade förslag på en rengöringsgel, ansiktsvatten, dag/nattkräm, peeling och en olja/serum.

Det fanns små tuber på 30 ml vilket är perfekt när man vill testa. Priset på produkterna är väldigt prisvärda. Beställde även en handkräm, bodylotion, bodyscrub och saltdeo, så det blev många små tuber som kom hem.

Nu har jag använt dess produkter i 30 dagar och måste säga att jag är imponerad över hur bra de är. Huden känns len och mjuk, dofterna är väldigt naturliga. Inget som luktar mer än när du applicerar det på huden sen försvinner doften. Tidigare har jag upplevt att min hy varit fet på eftermiddagen men inget sånt upplever jag nu. Det stod även att huden kunde reagera på de nya produkterna innan huden hade vant sig, att man kunde få finnar osv men inget jag märkt av ännu.

Maria Åkerberg har även en deodorant, saltdeo. Var lite skeptisk till den men jag är förvånad hur bra den är. Tidigare deodoranter som jag har använt har kliat under mina armar, man blir alldeles vit på svarta kläder osv. Tyvärr håller den inte mot min träning men det gjorde inte min tidigare deo heller. Både jag och Anders använder saltdeo, varje dag och är sjukt imponerad!

Kan inget annat än att rekommendera dessa produkter.

kram kram

Maria Åkerberg, ansiktsvatten, rengöringsgel, peeling, serum/olja och dag/kvällskräm och ansiktsmask mm

Maria Åkerberg, ansiktsvatten, rengöringsgel, peeling, serum/olja och dag/kvällskräm och ansiktsmask mm

(Visited 411 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!