Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/endast-4-dagar-kvar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Endast 4 dagar kvar

Blogginlägg  

20160219_121049Tänk vad tiden går fort ibland. Om 4 dagar ska jag köra Tjejvasan för första gången, startar i sista startfält kl 12:45. Enl SMHI så ser det ut som om det blir plusgrader och strålande sol – perfekt skidväder men frågan är hur spåren blir? Ja det ska blir spännande!

Nu i helgen var vi i Falun, körde längdskidor på fredag 15 km  och givetvis hamnade vi lite fel. Vi tog tydligen tävlingsspåret på 5 km och hamnade mitt i mördarbacken. 5 km tog oss ca 48 minuter att ta oss igenom och med en hastighet på 38 km/h i nedförsbacken. Hej vad det går! tur att vi tillslut hittade motionsspåret.

Men på lördagen  tog vi rätt spår, motionsspår 10 km som vi körde igenom på 01:08 h. Lite bakhalt eftersom vi hade vallat för minus men det var plusgrader. Skönt!

 

Nu gäller det att ladda inför lördag, 30 km ska jag köra från Oxberg till Mora.

Hoppas på perfekt vallning, fina spår och en folkfest som får en att orka hela vägen.

kram kram

(Visited 110 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!