Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/fargfyllt-lopp-color-me-rad-2015/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Färgfyllt lopp – Color Me Rad 2015

Blogginlägg  
Color Me Rad 2015

Color Me Rad 2015

Vilken underbar helg det jag har varit med om. Igår var jag på modevisning och varje biljett var en lott. Gissa vad som hände???

JAG VANN!! turgumma eller nåt

Ett par byxor, Miss Me som jag skulle få komma och hämta i deras butik, Jencic i slutet på nästa vecka. Ska bli spännande att se vad det är för byxor, hur de ser ut.

Sen idag sprang jag ett färgfyllt lopp, kan man säga ordagrant. Som ni ser på bilden så är jag blå som en smurf. Nu när jag kommit hem så ser jag i huden att jag fortfarande är blå fast jag duschat…. kommer svettas blått framöver… ha haha. Men det var ett roligt lopp, nästa år eller gång ska man vara ett helt gäng som springer, så vad säger ni? Hänger du med nästa gång?

De som sprang var både vuxna och barn, vissa gick andra sprang som aldrig förr. Det kändes som en familjefest. Vincent och Anders var med och tittade på och i bilen hem sa Vincent att nästa år skulle även han springa. Taget!

Ha nu en underbar söndag, själv ska jag nu ta det lite lugnt.

Till middag ikväll blir det att plocka upp de sista rödbetorna och grilla lite kött.

Kram kram

(Visited 131 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!