Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/fargglatt-giftfritt-med-bambu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Färgglatt & giftfritt med bambu!

Blogginlägg  

Hej på er!

Har ni myst i soffan med långfrukost och kollat på Vasaloppet? Jag kikade en stund och avnjöt min frukost i soffan. Lugnt och skönt efter ett träningspass på morgonen!

Som ni vet gillar jag ju inte att använda en massa plast i köket, dels vad gäller köksredskap dels vad gäller matförvaring. Jag har sedan tidigare ett par picknickmuggar i ett alternativt material som är så kallad bambufiber. Funkar fint att ha på utflykt, i båten eller på resa.

Nu har jag även införskaffat fyra stycken färgglada skedar i samma material. Även de perfekta att ha istället för vanliga plastskedar men även bra att ha till barn istället för vanliga plastskedar som annars är vanliga att ha när de ska matas. Dessutom är dessa snygga och roliga i och med de fina färgerna.

Bambufiber kommer mer och mer och det finns ett stort utbud av olika produkter att använda till matlagning och servering. Tex finns det söta muggar i bambufiber och tandborstar i bambu.

Jag har liknande muggar som vi använder på båten och på utflykter. Bambutandborste har jag använt i lite drygt ett år och kan nu inte tänka mig att använda något annat.

Kika gärna in på min blogg Ekofilosophie och ta del av alla mina goda recept, en hel del om hälsa och träning och även en del om ekologiska och giftfria produkter samt egentillverkad hudvård. Min blogg går även att följa på Facebook och Instagram. Vi ses!

dsc_0842_s

(Visited 286 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!