Festlig trerätters!

Blogginlägg  

Igår lagade jag till en trerättersmiddag tillsammans med familjen uppe i Stockholm. Detta för att fira min och min brors födelsedagar. Förrätten var mammas förslag, och jag la bara till att det kan vara gott med lite rödlök också. Varmrätten och efterrätten hittade jag på och efterrättens smaksättning anpassades efter mammas önskemål om att göra något med äpplen. Riktigt gott och mättande blev det!

img_5477_s (1)

Förrätten blev en riktig klassiker! Avokado med färska räkor och lite finhackad rödlök. Ville man ha så fanns det även majonnäs att lägga på. Jag tog dock min förrätt precis som på bilden utan majonnäs.

img_5487_s

Till varmrätt blev det stekt ankbröst serverat med ugnsbakade rödbetor med fetaostkräm och till det en enkel sallad på tomat, lite rödlök och ruccola.

img_5494_s

Efterrätten blev en pannacotta smaksatt med kanel och kardemumma och toppad med kanelstekta äpplen. Grymt gott med en liten kopp starkt kaffe till.

Vill du ha recept på pannacottan ska du kika in på min blogg Ekofilosophie där det dyker upp fram till helgen. Följ gärna mig och min blogg på Ekofilosophies Facebook-sida!

Ha en fortsatt fin söndagskväll. Nu ska jag ut och ta en rask promenad i det härliga höstvädret!

(Visited 427 times, 2 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!