Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/forelasning-12-maj-i-ostersund-nyfiken-pa-lchf-och-paleo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Föreläsning 12 maj i Östersund – Nyfiken på LCHF och Paleo?

Blogginlägg  

12915017_10206251791393390_706350116_o (1)

Välkommen på en spännande föreläsning på fina ECOCAFÈET i Östersund den 12 maj

Nyfiken på LCHF och Paleo?

Vet du att maten är vårt kraftfullaste verktyg för att må bra och hålla oss friska?
Är du intresserad och vill lära dig mer om naturlig och hälsosam mat och vilken påverkan den har på hälsa och ohälsa?

Socker och vitt mjöl gör oss sjuka och överviktiga.

LCHF innebär att äta mindre kolhydrater och mer fett. Low Carb High Fat. Grönsaker i mängder, kött, fisk, kyckling, ägg och ost och naturligt fett som smör, kokosolja och olivolja. 

Paleo står för en kost som vi evolutionsmässigt är skapta till att äta. Naturlig mat. Det som vi ätit i urminnes tider men anpassat till vår moderna livsstil.

Både Paleo och LCHF betyder att du äter en naturlig kost fri från socker och spannmål (glutenfritt). Du äter naturligt fett och ett minimum av tillsatser och processad mat. Så naturligt som möjligt helt enkelt.

Det finns en del skillnader mellan LCHF och Paleo. En är att LCHF fokuserar mer på kolhydrater och fett och är tillåtande till mejeriprodukter. Paleo innefattar mer rotsaker, frukt och till en viss del naturlig sötning som dadlar och honung.

Välkommen till en inspirerande och spännande föreläsning om Paleo och LCHF där får lära dig grunderna om naturlig mat och hur den kan få dig att må bra, gå ner i vikt och hålla dig frisk!

Välkommen!

(Visited 188 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!