Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/ostersund-22-september-dig-frisk-och-smal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Östersund 22 september – Ät dig frisk och smal

Blogginlägg  

Affisch-Östersund-22-sep-Marie

Den 22 september kommer jag till det mycket omtalade ECOCAFÉET i Östersund och föreläser. Det ska bli så roligt och jag ser verkligen fram mot det.

Här kan du läsa om vad jag kommer att prata om:

Vet du att maten är vårt kraftfullaste verktyg för att må bra och hålla oss friska?

 

Är du intresserad och vill lära dig mer om naturlig, ren och hälsosam mat och vilken påverkan den har på hälsa och ohälsa? Vill du att maten ska ge dig energi att leva? Vill du kunna äta god och sund mat och gå ner i vikt eller hålla vikten?


Socker och vitt mjöl gör oss sjuka och överviktiga. Att utesluta dessa är avgörande för din hälsa. LCHF innebär att äta mindre kolhydrater och mer fett. Low Carb High Fat. Det betyder grönsaker i mängder, kött, fisk, kyckling, ägg och ost och naturligt fett som smör, kokosolja och olivolja.
Paleo står för en kost som vi evolutionsmässigt är skapta till att äta. Naturlig mat. Det som vi ätit i urminnes tider men anpassat till vår moderna livsstil.
Både Paleo och LCHF kostinriktningar där du äter en naturlig mat fri från socker och spannmål (glutenfritt). Du äter naturligt fett och ett minimum av tillsatser och processad mat. Så naturligt som möjligt helt enkelt.

Välkommen till en inspirerande och spännande föreläsning om ren och naturlig mat, Paleo och LCHF, och vilken påverkan maten vi äter har på vår hälsa, välmående och våra sjukdomar. Du får lära dig grunderna om naturlig mat och hur den kan få dig att må bra och hålla dig frisk och samtidigt gå ner i vikt!

Här är lite praktiskt information:

Datum: Torsdag 22 september

Tid: 18:30-20:30, du kommer att kunna köpa gott och hälsosamt fika på caféet i pausen

Plats: ECOCAFÉET, Storgatan 26, Östersund

Pris: 195 kr

Föreläsningen ges i samarbete med vuxenskolan Jämtland och du anmäler dig HÄR!

Varmt välkommen och dela gärna till andra som är intresserade av kost och hälsa!

Välkommen även till min blogg www.kostochlivsstil.se

/Marie

(Visited 367 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!