Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/godebergs-gardsbutik-i-lindome-soder-om-goteborg/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Gödebergs Gårdsbutik i Lindome, söder om Göteborg

Blogginlägg  

Gödebergs Gårdsbutik i Lindome

 

Hej, den vecka som varit har det varit mycket för mig på jobbet, en massa resor men nu är jag tillbaka i mitt vanliga jag igen.

Idag åkte jag förbi hos Gödebergs Gårdsbutik för att fylla frysen. När man inte har tid att planera och handla så äter vi ur frysen. Dvs vi trollar med det som finns hemma. Hos Gödebergs handlade jag 2 ark ägg, bacon 1 kg, nötfärs 2 kg, kalvstek ca 500 g, högrevs bit ca 1,5 kg så att man kan göra Pulled beef och grillkorv till Vincent med kötthalt 75%.

Välkommen till Lindome och Gödebergs Gårdsbutik!

Välkommen till Lindome och Gödebergs Gårdsbutik!

Gården drivs ekologiskt, de har ett hundratal djur och kalvar, några möter man när man kör upp till gårdsbutiken. Bredvid har de en massa frigående höns inomhus.

De har ostar, massa kallskuret, fläsk och nötkött och lax från Skarviks Rökeri och en massa grönsaker efter säsong. Tror att det är från lokala odlare som är i vårt område.

Det är så himla mysigt att handla där! Om du är i närheten av Lindome/Göteborg så måste du göra ett besök.

Kram kram

 

DSCN0699

Här kommer alla ägg ut via ett rullband så fyller de äggkartongerna med ägg

DSCN0704

Bredvid gårdsbutiken så dessa och äter en tidig lunch!

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 2 458 times, 2 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!