Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/goteborgsvarvet-2015/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

GöteborgsVarvet 2015

Blogginlägg  

Idag är det 23 dagar kvar tills GöteborgsVarvet går av stapeln. Jag kommer att starta i grupp 21, kl 15:32 så jag bör vara i mål vid 17:30 – 18:00 typ men det ska bli spännande att se vilken tid jag kommer i mål på. 

När Vincent drog iväg till en kompis så passade jag och Anders på att springa min milsrunda, vi hade ett bra tempo tyckte jag. Mina intervallträningar har gett resultat, dvs jag orkar springa med lite högre fart. Vi sprang milen på 01:03 vilket är lite snabbare än sist om jag inte minns helt fel. Helt slut var jag efteråt,

Här ligger jag helt utslagen på vår altan efter löprundan

Här ligger jag helt utslagen på vår altan efter löprundan

Imorgon ska jag testa på något nytt på Lindome Gym & Hälsa, sedan årsskiftet kör de 30 min pass – Jumping – dvs man hoppas studsmatta och gör olika övningar. Snacka om intervall träning på högnivå…. Återkommer med bilder och hur det var. Vincent har kört detta några gånger och tycker det är jätte roligt.

Igår var det ju Valborg och förr när vi bodde i Falun som tonåring så tittade man alltid på en majbrasa, en stor majbrasa. Igår gick vi ner till Lindome Centrum där det var lite jippi som hoppborg, lotterier, ponnyridning osv, Lions ordnar detta varje år. Men vi har aldrig gått ner tidigare för att titta, varför vet jag inte.

När vi väl kom ner var det fullt med folk. Undra vart brasan ska vara tänkte vi…. men till slut hittade vi den när det började tunna ur men folk. Snacka om att jag skrattade när jag såg den…. Ser ni den?

Världens minsta majbrasa tror jag.

Världens minsta majbrasa tror jag.

Ha nu en underbar Valborgs helg,

kram kram

(Visited 250 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Falsk Mannagrynsgröt

En god gröt som man vispar ihop på några sekunder....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!