Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/hav-mat-och-yoga/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Hav, mat och yoga :)

Blogginlägg  

Hav, mat och yoga, det summerar rätt bra vad jag sysselsätter mig med för jämnan för tillfället. Hav i form av promenader vid havet, joggingrunda som avslutas med en tur ner till hamnen och pyssel med segelbåten som snart ska i havet.

Mat, well jag är ju här och skriver och lagar mat för fulla muggar och delar med mig av mina recept på min blogg Ekofilosophie. I helgen blev det dessutom matsäcksmat ute i solen, så härligt!

Och yoga, ja det försöker jag köra ett par pass i veckan hemma. Man märker verkligen att man blir vigare och vigare. Häromdagen upptäckte jag att jag kan gå ner i spagat! Det har jag inte kunnat förut! Jag har förvisso alltid varit rätt vig, men med yogan har jag blivit ännu vigare, smidigare och fått bättre balans. Det är grymt skönt med yoga och verkligen sträcka ut leder och muskler, särskilt när man som jag har ett stillasittande jobb framför datorn. Yoga vill jag bli ännu bättre på och lära mig mer om!

Under helgens båtpyssel kom dessutom yoga-smidigheten väl till pass. Jag tillbringade en timma eller så nerkrupen i akterstuven monterandes en liten lucka i en allt annat än ergonomiskt korrekt ställning 🙂

Tips på utflyktsmat, om du inte vill köra med omeletter som du kan variera i det oändliga, är en ny variant på tjock pannkaka som jag har blivit helt frälst i 🙂 Recept hittar du på min blogg: tjock pannkaka 

mat

Matsäck i form av omelett med lök, morot och spenat kryddad med lite spiskummin och cayennepeppar. Muggar i bambufiber och matlåda i rostfritt stål… plastbantat så klart!

hav

Joggingrunda med avslut nere i hamnen

yoga

Ja, här sitter jag och har det gött nere i akterstuven på vår segelbåt! 🙂

(Visited 300 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!