Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/high-score-pizza/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

High Score Pizza

Blogginlägg  

2015-05-31 18.20.25

I dag blev jag så glad när en engelskspråkig följare kommenterade mitt recept “High Score Pizza” på min blogg. Hennes kommentar var The best pizza I have tried since low carbing! Tack Donna!

Namnet High Score Pizza kom av att min familj tyckte det var den godaste pizzan jag lagat här hemma. En fullpoängare alltså! Om ni vill ha lite omväxling till det grillade så kan jag rekommendera pizzan. Gör extra mycket för den går åt… Skulle det mot förmodan bli en bit över så är den lika god kall.

Receptet hittar du här.

Hoppas du kommer att gilla pizzan du med!

Välkommen att besöka min blogg. Där hittar du inlägg om kost, hälsa, livsstil och recept.

Kram på er!

Marie

(Visited 503 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!