Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/ingen-fantasi-och-tidsbrist/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Ingen fantasi och tidsbrist?

Blogginlägg  

Hej på er!

Händer det ibland att du inte har en aning om vad du ska äta till lunch eller middag och kanske inte heller orkar, vill eller kan lägga alltför mycket tid på att fixa något? I så fall är omeletten räddaren i nöden! Som LCHF:are har man ju så gott som alltid ägg, smör och lite annat krafs hemma som man kan stoppa i en omelett.

Dessutom blir det både nyttigt, mättande och gott.

Jag gör omeletten oftast på tre ägg till en person. Jag gör den bara på ägg och ingen grädde. Steks i smör och kryddas med lite olika kryddor eller bara salt och peppar.

Denna omelett, som min sambo gjorde härom kvällen, är fylld med stekt lök och lite nötfärsbiffar. Sedan har jag toppat med färsk tomat, gurka och lite råa rödbetor.

Kika gärna in på min blogg Ekofilosophie, där det nu finns närmare 300 recept för LCHF/paleo. Bloggen går även att följa på Facebook och Instagram.

Ha det fint!

DSC_2453_S

(Visited 292 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!