Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/inspirationen-flodar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Inspirationen flödar!

Blogginlägg  

Våren och ljuset är här och det innebär inte bara trädgårdspyssel och båtpyssel utan också att det är så mycket lättare att ta fina bilder på all god mat man lagar! Det har jag längtat efter!

Den senaste tiden har jag börjat äta lite mer åt paleo i det avseende att jag äter morötter, lite nötter och min nya favorit rödbetor! Riktiga superlivsmedel att tugga i sig och allt man lagar ser ju onekligen godare ut när det blir så fina färgkombinationer som just rödbeta och morot ger.

I helgen har inspirationen flödat och jag har fotat en hel del, dels det som lagats i helgen och dels ett par frysta rätter som jag tinade upp för att ta lite fina bilder på.

Recepten kommer längre fram på min blogg Ekofilosophie, så passa på och följ bloggen på e-mail eller via facebook så missar ni inga av mina goda recept och alla andra inspirerande inlägg jag postar. Vill du följa bloggen via e-mail går du in på bloggen och kikar i högermarginalen där det finns ett fält att fylla i. Ekofilosophie finns även på Instagram!

Hoppas att dessa fina bilder ger er lite inspiration till er egna matlagning 🙂

dsc_2312_s

DSC_2399_S

dsc_2332_s

dsc_2375_s

(Visited 222 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!