Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/lchf-kryssning/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

LCHF-Kryssning

Blogginlägg  

Du har väl inte missat LCHF-kryssning den 20-21 februari 2016, det är den 9:e i ordningen. Det är med Silja Galaxy från Värtahamnen till Åbo tur och retur.  Förra året var de ca 600 person som var med på denna kryssning, i år ska även jag vara med.

Årets talare som släppta hittills är Andreas Eenfeldt – Kostdoktorn, Ann Fernholm – Ett sötare blod, Docent Ralf Sundberg, Johan Falk, Lindha Vikström – Halva Linda och My Westerdahl – Lchfingenjören.

Här har du mer information – Silja Galaxy, priser osv. När du bokar via telefon glöm ej att uppge koden KOLHYDRATER för att komma med i detta särskilda arrangemang.

Här uppdateras vilka som kommer att föreläsa – Kolhydrater iFokus i samarrangemang med LCHF-Magasinet.

Några lyssnade jag på vid LCHF-Event i Säffle som jag var på i somras. Men det ska ändå bli spännande att lyssna på vad de har att säga, framför allt kul att träffa nya människor med samma intresse för kost och hälsa. Jag kommer att dela hytt med 3 tjejer jag lärde känna på Säffle eventet. Ska bli sjuk kul, hoppas även du kommer!

kram kram

(Visited 380 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!