Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF

Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF

Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF

SLUT! Min första kokbok är helt slut men den finns att låna på bibliotek.

Matkärlek – Laga gott och naturligt innehåller 101 recept. Alltifrån snabba vardagsräddare till långkok och läcker festmat med smak av såväl Medelhavet som klassisk svensk husmanskost.

I boken har jag samlat mina bästa lågkolhydratrecept och bjuder på äkta hälsomat – fri från socker, gluten, tillsatser och med ytterst lite sötningsmedel. Där finns även mängder med smarta tips på hur du lagar den godaste LCHF-maten med alldeles vanliga ingredienser som finns i en butik nära dig. Det ska nämligen vara enkelt att leva och äta häsosamt, tycker jag.
För mig en matlagning en kärlekshandling. Något lustfyllt att dela med så många som möjligt. Vad ska man annars med mat och kärlek till? Därför döpte jag min första kokbok till just Matkärlek! Vill du läsa mer om Matkärlek kan du klicka här!

Du kan nu beställa mina två böcker och få dem personligt signerade för 250 kronor/styck inkl porto*. Cirkapris i butik är 260 kronor.
Vem boken ska signeras till anger du i din beställning. Mejla till info@matkarlek.nu minst en vecka innan du vill ha böckerna. Det är viktigt att du anger ditt fullständiga namn och postadress plus ditt mobilnummer.
Så får du anvisningar om hur betalningen sker samt besked om lagerstatus. Betala gör du antingen via Swisch till 0793 36 20 60 eller mot faktura och helst i förskott.

* Tyvärr är det ganska dyrt att skicka tidningar och böcker inom och utom Sverige. Böckerna väger knappt 800 gram och kostar 48 kr/st att skicka. Eller 60 kr för två.

Andra språk

PS: Matkärlek finns även utgiven på tyska!

Aus Liebe zum Essen

Aus Liebe zum Essen – Matkärlek på tyska!

Mera Matkärlek

Se även Matkärleks uppföljare, Mera Matkärlek!

Mera matkärlek – Naturlig LCHF utan gluten och socker

Mera matkärlek – Naturlig LCHF utan gluten och socker

(Visited 936 times, 1 visits today)