Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/matkarlek-pa-bokmassan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Matkärlek på bokmässan!

Aktuellt  

Vad händer med matkarlek.nu när tidningen inte finns längre? Som jag skrev om för några veckor sedan är sajten under omgörning.
Arbetet är inte riktigt klart än men det blir en varsam makeover som kommer att sätta mer fokus på min tillvaro som receptmakare och matkärlek-ambassadör! Och det kommer att finnas plats för andra röster och gästbloggare, recept, tips och inspiration – precis som tidigare.
Just nu är jag mest upptagen med att skapa recept så världens största lowcarbsajt! Det ni…
Skriv  in lowcarb recipes på Google och se vad som händer!?
Det är liksom MINA recept – så förtjänstfullt fotograferade av Emma Shevtzoff – som det handlar om… Är så tacksam för att jag får vara en del av Kostdoktorn/Dietdoctor-teamet!
I måndags slog DietDoctor.com rekord med 87 000 besökare på en enda dag!
Men som sagt – i morgon åker jag till Göteborg och bokmässan. Mellan kl 14.30 och 15 kommer att signera böcker på monter B04:32 där förlaget Pagina huserar. Hoppas att vi ses där!

skarmklipp-2016-09-20-09-53-44

(Visited 155 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Nu ska matkarlek.nu stå på egna ben

Det är inte riktigt höst än men sommaren lider definitivt mot sitt slut. Det känns ändå som början till något helt nytt! För nu är det äntligen dags a...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!