Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/nya-tider-matkarlek-nu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Nu ska matkarlek.nu stå på egna ben

Aktuellt  

Det är inte riktigt höst än men sommaren lider definitivt mot sitt slut. Det känns ändå som början till något helt nytt! För nu är det äntligen dags att ge matkarlek.nu en välbehövlig makeover.  Sajten ska nämligen stå på egna ben utan tidningen Matkärlek. Spännande tider!
Målet är att bli Sveriges mest inspirerande LCHF-sajt. Fullproppad med bra recept på riktig mat – utan gluten, socker och onödiga tillsatser. Med 100 % fokus på bättre hälsa genom bra lågkolhydratmat.
Alla ni som varit med på resan med tidningen Matkärlek och föregångaren Mat & Hälsa eller köpt mina kokböcker Matkärlek och Mera matkärlek vet att jag brinner för detta med god och naturlig lågkolhydratmat. Jag förmedlar min matkärlek på alla sätt jag kan.
Tidigare var det huvudsakligen i tryckt form genom tidningar och kokböcker. Live genom matlagningskurser och föredrag. Digitalt på Facebook och Instagram och här. Och numera har jag även förmånen att ingå i Kostdoktorn-teamet där jag skapar exklusiva LCHF-recept som publiceras på engelska på dietdoctor.com.
I dag innehåller matkarlek.nu en salig blandning av recept, nyhetsinlägg och mycket annat som hörde till tidningen Matkärlek.
Allt gammalt material kommer att ligga kvar. Jag kommer i första hand att fylla med nya recept och egna blogginlägg om min vardag som matmänniska. Förhoppningsvis kan jag även locka andra gästskribenter/bloggare att medverka på sajten. Annars kan det bli lite tjatigt…
Nya matkarlek.nu blir i första hand en receptsajt! Här ska du, precis som tidigare, kunna hitta recept för alla mat-tillfällen – vardag, fest, lunch, middag, frukost, snacks och mycket mer. Allt ifrån snabba rätter som en tolvåring kan klara av till långkok som kräver lite mer tålamod och matlagningskunskap! Det är hela lågkolhydratpaletten som gäller – från superstrikt LCHF till mera liberalt och paleo. Min matfilosofi bygger på att alla kan göra egna medveta matval. Jag tror inte på pekpinnar och vikthets!
Har du några idéer och tankar kring matkarlek.nu är det bara att mejla direkt till mig!
Tips tas tacksamt emot!
Anne
anne@matkarlek.nu

 

Jag befinner mig i en lånad sommarstuga i Mölle och har en härlig arbetsvecka framför mig med fokus på matkarlek.nu

Jag befinner mig i en lånad sommarstuga i Mölle och har en härlig arbetsvecka framför mig med fullt fokus på matkarlek.nu

(Visited 293 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Semestertider!

Semestertider i detta nu!

Semestertider är härliga tider. I mitt fall betyder det betydligt mindre jobb än vanligt. Helt jobbbefriad blir aldrig tillvaron som redaktör och rece...

FOTO: EMMA SHEVTZOFF

Ännu mera matkärlek!

By the way. Jag inte deppar utan fortsätter med receptmakeriet och kommer även att utveckla matkarlek.nu till något riktigt bra. Framåt hösten tror j...

FOTO EMMA SHEVTZOFF

Tack för allt stöd!

Tack alla som hejat och hållit tummarna för Matkärlek. Stort tack för det! Utan stödet från  läsare och andra Matkärlek-fans – hade jag nog kroknat fö...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!