Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/mejerifri-potatissallad-utan-potatis/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Mejerifri potatissallad utan potatis :)

Blogginlägg  

Hej på er!

Vilket härligt väder det har varit här på västkusten sista tiden! Jag tog årets premiärdopp (ja, iaf i Sverige) i fredags och sedan dess har det blivit minst ett dopp om dagen. Kom nyss hem från ett kvällsdopp, så härligt!

I helgen blev det premiärtur med båten! Vi åkte iväg på söndag tidig kväll till en av våra favorit-öar här i närheten.  Det blev både god mat, en liten promenad och morgondopp trots något blåsig och kall morgon. Men efter ett dopp smakar ju frukosten ännu bättre!

Nationaldagsfirande, eller i alla fall lite god mat blev det i sittbrunnen väl hemma i hemmahamnen igen.

Det blev sallad med lite olika grönsaker, svensk kanonfin rostbiff, en ny variant på potatissallad fast med blomkål och till efterrätt blev det kaffe och rabarberkompott på hemodlad rabarber serverad med lite smetana.

Recept på tillbehöret kommer om någon dag på min blogg Ekofilosophie, så kika in där eller följ bloggen på Facebook och Instagram så missar du inga av mina goda recept och inspirerande inlägg. Jag bloggar dagligen och det är mycket recept. Nu finns det närmare 300 recept för LCHF/paleo-kost på min blogg.

IMG_0493_S

IMG_0502_S

(Visited 546 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!