Mera matkärlek – Naturlig LCHF utan gluten och socker

Mera matkärlek – Naturlig LCHF utan gluten och socker

Mera matkärlek – Naturlig LCHF utan gluten och socker

I Mera matkärlek – Naturlig LCHF utan gluten och socker bjuder jag på god och naturlig lågkolhydratmat á la LCHF. Allt är fritt från socker, gluten och tillsatser. Det är enkel mat att älska och må bra av! Så vad är skillnaden mot första boken undrar du kanske? Ingen större egentligen – förutom att det är helt nya recept.

Det är mer av det goda och mer av det hälsosamma. Det är precis vad mat ska handla om. Rätterna är typiska för mig – enkla, smakrika och direkta. Jag gillar mat som ger en omedelbar tillfredsställelse och kanske även stor igenkänning..

Ingen ska behöva fundera på vad som hamnat på tallriken. Utan det ska vara kärlek vid första tuggan!

Mera matkärlek innehåller närmare 100 recept – allt ifrån smårätter, frukost, snabba luncher, vardagsmiddagar till festlig njutmat med fisk, fågel och kött. Men det finns även mängder av gröna tillbehör och röra röror.

På det hela taget är Mera matkärlek, liksom föregångaren Matkärlek, en härlig bok att leva med.

Du kan nu beställa mina två böcker och få dem personligt signerade för 250 kronor/styck inkl porto*. Cirkapris i butik är 260 kronor.
Vem boken ska signeras till anger du i din beställning. Mejla till info@matkarlek.nu minst en vecka innan du vill ha böckerna. Det är viktigt att du anger ditt fullständiga namn och postadress plus ditt mobilnummer.
Så får du anvisningar om hur betalningen sker samt besked om lagerstatus. Betala gör du antingen via Swisch till 0793 36 20 60 eller mot faktura och helst i förskott.

* Tyvärr är det ganska dyrt att skicka tidningar och böcker inom och utom Sverige. Böckerna väger knappt 800 gram och kostar 48 kr/st att skicka. Eller 60 kr för två.

Matkärlek

Se även den första boken, kallad Matkärlek!

Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF

Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF

(Visited 647 times, 1 visits today)