Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/min-helg-borjade-inte-sa-bra/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Min helg började inte så bra

Blogginlägg  

IMG_20150828_164517

Min helg började inte så bra, tanken var att köra ett pass på gymmet innan jag hämtade Vincent på skolan. Han vill nämligen bli hämtad sent på fredagar eftersom de brukar titta på film, fredagsmys! Hann knappt värma upp kroppen innan det small till i min rygg. Ryggskott eller nåt, det var bara att gå till stretch rummet.

Har lärt mig med tiden att det som hjälper mig bäst när det väl smäller är att försöka få musklerna att slappna av. Brukar ligga i fosterställning, på rygg och sträcka ut ländryggen genom att pressa in benen mot bröstet/magen. Högg som bara den så det var bara att åka hem och lägga sig på spikmattan. Tur att man kan ringa hem sonen så jag slapp hämta honom för jag hade problem att komma i och ur bilen. Så nu i helgen har jag tagit det super lugnt, legat på spikmattan, läst nya tidningen av Matkärlek som kom så himla lägligt.

Baksida lår, höftböj och rumpa har jag stetchat med jämna mellanrum. Så nu äntligen är jag bra igen i ryggen så jag testade att köra ett lugnt pass på gymmet. TÄNK på hållningen, spänn magen, andas – höll jag koll på allt det så gick det jättebra.

Blomkålsgratäng

Blomkålsgratäng

Till middag blev det en favorit nämligen Blomkålslåda, denna gången slängde jag ner champinjoner, salami och lök. Tänk så enkelt och så gott eller vad säger ni?

Kram kram

 

(Visited 184 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Blomkålslåda

Jag brukar nog kalla den för en kylskåpsrensning låda. Man tager vad man haver så att säga! God och enkel....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!