Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/missat-matkarleks-julnummer-nu-finns-den-pa-tidningsvanner-se/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Missat Matkärleks julnummer? Nu finns den på tidningsvanner.se

Just nu  

Matkärlek nr 6, 2015

Klicka på bilden för en större bild.

Klicka på bilden för en större bild.

Julmat och nyårsfest utan socker och gluten! Det är precis vad du får i Matkärleks julnummer. I denn helgspecial får du saffransvåfflor, köttbullar, LCHF-jansson, sill utan socker, pepparknäcke och marsinpangodis. För att nämna några av alla inspirerande lågkolhydratsrecept. Detta nummer finns inte längre i butik så har du missat det är enda chansen att få tag på tidningen att gå via tidningsvanner.se. Det finns ett fåtal exemplar kvar så det är först till kvarn.

I det här numret får du ta del av:

  • Stor intervju med profilen Ann Fernholm
  • Åse Fredriksson är inne i julbubblan
  • Spika vardagens veckomenyer i matpusslet
  • Julens nya favoriter – Lesscarbs-Fanny ger tipsen
  • Redaktionens julklappstips bästa julklappstips
  • Inte mindre än 44 lågkolhydratrecept!

matkarlek-6-1
Matkärleks stora vinternummer är verkligen fullspäckat med innehåll. Här finns lite av varje. Och för att citera Ann Fernholm ”Saffransvåfflor med kräftröra, inlagd sill med ingefära och chili, äppelgravad lax. Jag blir alldeles glad när jag bläddrar i julnumret av Matkärlek.”


matkarlek-6-2
Möt Magnus och Jenny och läs om deras inspirerande berättelse om hur paleo förändrade deras liv. I dag driver de Under Vårt Tak, där de bloggar om deras vardag och framförallt ger tips på paleokost.


matkarlek-6-3
Allas vår egna chefredaktör, Anne Aobadia, är aktuell med en ny kokbok. Här bjuds du på några härliga recept från den nya boken med det passande namnet Mera Matkärlek.


matkarlek-6-4
Jul, jul, jul. Men en annan storhelg börjar även närma sig. Jill Wallentin har dukat upp för en riktigt festlig nyårsmeny.


matkarlek-6-5
Vad vore julen utan julbak? Marja Folcke ger fyra recept som visar att det visst är lätt att baka hälsosamt.


matkarlek-6-6
Let’s Dance-profilen Annika Sjöö är tillbaka med en ny paleokokbok som erbjuder ett unikt 30-dagars-schema för bättre hälsa. Du får de bästa recepten och tipsen här!


matkarlek-6-7
I Matkärleks aktuella nummer, det som finns i butik nu, så bjuder vi på en ordentlig nystart med en vitaminkick! I numret har vi även maxat med mejerifritt och Jill bjuder på vegomat i säsong. Missa inte nästa nummer. Beställ en prenumeration senast 14 december.

Vill du försäkra dig om att aldrig missa ett nummer av Matkärlek? Teckna en prenumeration och du får ett mer förmånligt pris än i butik.

(Visited 372 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!