Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/okar-var-kunskap/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Ökar vår kunskap?

Blogginlägg  

Sitter just nu på tåget hem från Stockholm, har varit på internutbildning via mitt arbete. Alltid spännande att lära sig nya saker! När man är iväg så här upptäcker man ibland saker eller beteende kring en som till exempel vad folk äter.

För några år sedan såg man aldrig  någon välja bort pasta/ris eller potatis. Nu under dessa två dagar så har jag sett människor göra precis som jag, välja bort pasta/ris och potatis, man ber om sallad istället eller tar bort mackan om man beställt en räkmacka. Finns det ett salladsbord så plockar man mer från det, super kul tycker jag eftersom människor verkar bli mer och mer medvetna om vad man stoppar i sig.

Förr när man gick på restaurang så var man jobbig när man ändrade om vad som skulle hamna på just min tallrik, man såg det i blicken på den som serverade. Men nu upplever jag att det är inga problem att ändra om i menyn. Man kan blanda mellan rätterna, be om extra fett som majonnäs utan att någon tittar ner på en och göra en suck.

Härligt med utveckling, kunskap som sprids och att människor får upp ögonen om vad som händer med kroppen. 

Eller vad säger du, blir folk mer medvetna runt omkring dig? Paleo, LCHF – Kolhydratkost?

Kram kram

(Visited 150 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!