Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/perfekt-snabbmat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Perfekt snabbmat!

Blogginlägg  

Hej alla!

Här har det varit både växlande väder och växlande sysselsättning under helgen. Idag härligt vårväder igår ruggigt väder som mest påminde om höstrusk. Hmm?! Igår hade vi middagsgäster och vi bjöd på en trerättersmiddag. Riktigt gott blev det! Hade tänkt göra något enkelt, men det blev lite mer tidskrävande än jag tänkt från början.

Idag har vi fixat lite med segelbåten, blev väl ett par timmars pyssel. Yes, motorn startade! 🙂 Sedan, för ovanlighetens skull, blev det hämtmat från ett nytt Thaiställe här i närheten… och efter det åkte vi och lyssnade på en föreläsning där en familj som seglat jorden runt berättade om sina äventyr (de var med i en TV-serie på SVT i höstas, kanske någon av er som såg det?). Kul och inspirerande!

Vi hade kvar lite rester från gårdagens middagsbjudning så vi gjorde en större portion av förrätten och åt den som en lättare kvällsmat. Det blev en wrap med lite sallad. Jättegott och enkelt att göra! Den här kommer jag köra med som utflyktsmat eller bra båtmat, då får det bli mindre wraps eftersom det bara går att ha en liten stekpanna på spisen i båten.

Vill ni se hela menyn med recept på min trerättersmiddag dyker de upp en och en på min blogg nu i veckan. Förrätten som är en snyggare version av dessa wraps kan ni läsa om redan idag! Klicka in på Ekofilosophie och läs mer!

Nu sitter jag och väntar på att min premiärrätt tillagad i min nya lergryta ska bli färdig. Luktar riktigt gott!

Recept på wrapsen hittar ni, förutom på min blogg, även här på Matkärleks hemsida under recept!

DSC_1381_s

(Visited 268 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!