Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/planerar-veckan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Planerar veckan

Blogginlägg  

Varje söndag börjar jag dagen med att springa innan frukost, Vincent har en klätterkurs som börjar kl 09.00. Så när de drar iväg till klättringen drar jag på min mina löparkläder och beger mig ut. Det är så himla härligt att börja dagen med löpning, man blir så himla pigg. Perfekt start på dagen! Sen är det bara att äta frukost och ta i tur med dagen, planering av veckans matsedel och handla allt.

Eftersom vi båda arbetar heltid jag och Anders, så underlättar det jätte mycket med att planera allt, alla råvaror finns hemma eller i frysen. Vi tränar väldigt mycket, så planering är viktigt för att hinna med allt. Tisdagar och torsdagar tränar jag samt lördag och söndag. Tanken är att jag även ska ut och springa de dagar som Anders tränar fast då när han har kommit hem, så pannlampa på tills det blir ljusare på kvällarna.

Morgon löpning

Så här pigg såg jag ut imorse, solen var på väg fram men icke…. det blev en mulen dag.

Kram kram

(Visited 130 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!