Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/skrapmat-kanner-mig-sjuk/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Skräpmat – känner mig sjuk!

Blogginlägg  

Äntligen hemma igen efter några dagar i Stockholm, har varit på Butiksleverantörs mässan i/på Kista mässan. Man har pratat med massa människor, tagit i hand och ätit inte allt för bra mat. Så nu är jag helt slut, känner att jag har ont i kroppen och sådär små förkyld. Men det är bara att detoxa från allt skräp man har fått i sig och boosta sig med c-vitamin för att bli av med alla baciller. Så nu blir det att dricka ingefära och citronvatten. Köra super strikt för att komma tillbaka till mig själv igen.  Fet i hyn och uppsvälld. Inte kul!

Apoteket stod i en monter bakom oss och de hade en rolig våg i montern. Man kunde göra en hälsokoll… dvs väga sig och mäta fett mängde på kroppen och blodtrycket. Klart man måste testa! Sagt och gjort av med strumpor och skor. De noterade ner ålder, längd och mätte midjemåttet. Sen räknade vågen ut fett mängden, muskelmassan osv. 

173 cm lång, 38 år, 75,7 kg (precis efter lunch), midjemått 86 cm

Jag hade 32% fett på kroppen, den totala vikten fett i kroppen 24,2 kg, totala mängde vatten i kroppen 37,7 kg, vikten av den fettfria vävnaden som är muskler, ben och vatten 51,5 kg.

Man skulle ligga mellan 21-33% fett i min ålder så det var helt normalt och fett massan skulle ligga mellan 13,7 – 25,4 kg för att även det skulle vara normalt. Så domen blev, jag är normal, som om jag inte visste det. Ha ha ha

Dessa tester kan man göra på apoteket mot en kostnad, då blir det även mer utförligt än vad jag nu gjorde. Då tar de även kolesterol, blodsocker osv. Läs mer på deras hemsida ifall du är intresserad. Hälskoll

Men även om jag var borta passade jag på att träna på hotellets gym, vi bodde på Scandic Victoria Tower. Super fräscht hotell, svalt och skönt med ett helt okej gym. De hade lite hantlar, 3 maskiner för ben, axlar och bröst. 2 löpband, en cykel och en crosstrainer. Så det vara bara att ställa sig på löpbandet och sen köra lösa vikter. Som tur var jag upp på gymmet redan vi 06:00 så jag fick plats sen vid 06:30 var det kö. Perfekt att börja dagen med lite träning och sen en god hotellfrukost.

scandic

Efter 1 h på hotellets gym

 

Hotellfrukost som godast efter träning

Hotellfrukost som godast efter träning

 

Tur att man är tillbaka i vardagen igen säger jag bara, fasta rutiner, bra mat och ingen möjlighet till snedsteg. Så jag antar att imorgon kommer huvudvärken…..

kram kram

 

 

 

(Visited 1 503 times, 2 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!