10 dagar kvar!

Blogginlägg  

Nu till helgen blir sista gången jag springer långt innan Göteborgsvarvet. Sen ska jag vila mig i form…. Fick tips av en granne att om jag mot förmoda kände att jag ville ut och röra på mig så var det intervall i max 20 min i början på veckan sen var det BIG NO att springa. Hon har sprungit några Göteborgsvarv så jag lyssnar på henne.

Här har det regnat i flera dagar, man blir så trött och grå av allt regn. Hade hoppats på sol och värme nu men det dröjer ett tag till. Vi får hoppas att det inte ösregnar till nästa helg, strålande sol önskar jag inte heller. Undra vilket väder som är optimalt att springa långt i?! Grått men inget regn…. får hålla koll på SMHI.

Vad händer till helgen då? Själv hade vi tänkt att städa altanen, köpte tralltvätt så nu ska vi bli av med det gröna.

Ha nu en underbar kväll/helg

kram kram

(Visited 83 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!