Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/sommar-sommar-sol/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Sommar, sommar & sol :)

Blogginlägg  

2

Ja, snart är den här… sommaren! Jösses vad tiden går fort! Om ett par veckor är det redan midsommar! Är det bara jag som inte riktigt hunnit med allt som ska hinnas med? Typ tvätta och olja altandäcket bland annat. Känns dessutom som att man blivit lite snuvad på våren… det har ju varit så kallt! Jag kommer på mig själv med att tänka “oj nu blommar äppelträdet, det var ju tidigt” eller “dags att skörda rabarbern snart, jäklars vad den växt sig stor snabbt i år”. Men hallå, det är ju inte saker och ting som blommar tidigt i år, det är jag som inte hänger med.

Av de få veckor som är kvar fram till midsommar är det inte många som är hela arbetsveckor. Det är ju så klart galet härligt, men jobbmässigt är det kanske inte lika härligt eftersom det behövs en del arbetsdagar för att hinna med allt.

Snart är det dags att börja tänka på vad man ska laga för gott till midsommar, kanske testa något nytt gott tillbehör till det grillade köttet eller varför inte lägga in lite egen LCHF-vänlig sill? Å sen är det dags att fundera på bra mat att frysa in för att sedan lassa in i båten och ha med ut på semestern. Någon som har bra tips?

Recept på goda tillbehör till grillat och recept på inlagd sill hittar ni på min blogg Ekofilosophie. Här på Matkärlek delar jag med mig av mitt smakrika LCHF-couscous som passar perfekt till grillat, både kött och fisk.

Nu sitter jag med en god kopp te (kika in på min blogg för att vara med i en liten tävling där du kan vinna te-priser!), ska strax sätta mig och läsa en stund och sedan blir det ett yogapass. Frukostpannbiffarna står i ugnen och jag har precis rostat lite blandade nötter. Full fart med andra ord!

Må så gott!

(Visited 81 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Smakrik LCHF-couscous på blomkål

Gott tillbehör som är lätt och snabbt att göra. Passar bra till grillat kött, som en sallad på en buffé eller tillsammans med lite kallskuret. Kanske ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!