Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/startskottet-for-2016/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Startskottet för 2016

Blogginlägg  

Nu när det är januari brukar det vara ”prova på” veckor på gymmen, även så på mitt gym. Vi som tränar hela året märker av under januari/februari att det är fullt av människor. Kan det vara alla nyårslöften? Sen droppar en efter en av och det blir som vanligt igen. Men hur kommer det sig att det blir så? Varför är det så svårt att fortsätta? Vad gör man för fel?

Jag tror att man går ut för hårt, man skadar sig eller blir förkyld. Kroppen är inte van att träna och då tar  det längre tid att reparera musklerna. Men går man ut i lagom takt, 2 gånger i veckan och sedan ökar man antal träningspass eller varför inte promenera de andra dagarna om man nu verkligen vill ut och röra på sig. Men lyssna på din kropp, ta det lugnt i början.

Sätt mätbara mål och belöna dig vid delmålen, som nya träningskläder, en spa dag eller nya träningsskor. Sen gäller det att få rutin på träningen och framför allt tycka att det är kul. I början tyckte jag att lyfta vikter var jätte tråkigt men sedan när man märker att man blir starkare, man får resultat, så blir iallafall jag taggad!

Vill man inte gå på gym så kan simning eller långa raska promenader vara bra, bara man rör på sig och får igång pulsen. Lycka till med ditt träningsår 2016!

20151229_142239 (1)

En vacker vy från Falun

 

(Visited 95 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!