Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/stressfri-treratters-med-struts/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Stressfri trerätters med struts

Blogginlägg  

Äntligen lite vårvärme!

Igår bjöd vi på en färgsprakande trerätters middag! Jag brukar ibland kanske vara lite överambitiös när jag ska bjuda på trerätters och det slutar ofta med att det blir lite stressigt och kanske lite väl mycket att göra.

Denna trerätters är verkligen superenkel att göra, ser snygg och festlig ut och smakar fantastiskt gott! Dessutom känns den rätt somrig, eller hur?

Så skönt att kunna göra en härlig trerätters att bjuda på och slippa en massa stress. Denna kommer jag köra på fler middagsbjudningar helt klart!

Recept kommer lite längre fram på min blogg Ekofilosophie. Kika in där eller följ min blogg på Facebook eller Instagram. Du kan även följa bloggen via e-mail (instruktioner fins på bloggens hemsida).

Förrätten blev ugnsbakade rödbetor med getost och lite ruccola.

dsc_2438_s

Till varmrätt blev det grillad strutsbiff med ångkokta grönsaker i smör och vitlök samt ett kryddsmör (kryddsmöret kom visst inte med på bilden!)

dsc_2443_s

Enkel men god efterrätt: hårt vispad grädde med lite frusna hallon garnerat med färska hallon.

dsc_2449_s2

Svårare än så behöver det inte vara! Denna trerätters kommer passa fint i sommar tror jag 🙂

Vad är dina tips för att få ihop en god och festlig trerätters utan att stressa ihjäl dig?

(Visited 296 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!