Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/tacos-pa-mitt-satt-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Tacos på mitt sätt :)

Blogginlägg  

dsc_2352_s

Många av oss gillar tacos och det dyker allt som oftast upp som ett klassiskt fredagsmys. Det finns en massa olika varianter att göra detta på för att få till det på ett LCHF-sätt. Jag personligen använder inte längre en massa olika nötmjöl och jag vill inte heller använda obscena mängder ost så fort det ska bakas.

Så hur ska man du kunna käka tacos om det varken ska användas ost i bröden eller en massa nötmjöl? Svaret är enkelt, istället för tacobröd gör man supertunna omeletter som går hur fint som helst att rulla och vika ihop som vanliga mjuka tacobröd. Vad du vill toppa din omelett-taco med bestämmer du så klart själv! Jag tog förutom stekt kryddad köttfärs en hemgjord tomatsalsa, lite gurka, smulad fetaost och så en hemgjord chilimajonnäs gjord på smör.

Vill ni göra mina tacos hittar ni mitt recept på en härlig tacomiddag på min blogg Ekofilosophie!

Smaklig måltid! 🙂

(Visited 504 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!