Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/tips-inspiration-grillat-tillbehor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Tips & inspiration – grillat & tillbehör

Blogginlägg  

Hej på er!

Eftersom mitt senaste inlägg med frukosttips och inspiration blev rätt populärt tänkte jag följa upp med lite mer tips och inspiration. Eftersom värmen och sommaren väntar runt hörnet passar det fint med lite tips på grillat och goda tillbehör att ha till grillat.

Troligtvis har många av er redan inlett grillsäsongen. Här kommer några av mina favoriter när det gäller grillat. Köttet tenderar att oftast bli samma styckningsdetalj, men tillbehören och smaksättningen varieras.

Recepten hittar ni på min blogg Ekofilosophie. Bloggen får ni gärna följa på Facebook och Instagram, men den går även att följa via e-mail. Kika in på bloggen och läs mer!

#1 – Grillad fläskkotlett med svål, hemgjord majonnäs och blomkålscouscous

DSC_2339_S

#2 – Karrékotletter med aubergineröra (gör som receptet men skär allt i mindre bitar istället)

IMG_5013_s

#3 – Karrékotletter med mustig tomatsås och hyvlad zucchini

DSC_2716_S

#4 – Karrékotletter med äggblandade grönsaker

DSC_2655_S

#5 – Hamburgare med bacon, ost och tomatsalsa

DSC_2600_S

(Visited 285 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Smakrik LCHF-couscous på blomkål

Gott tillbehör som är lätt och snabbt att göra. Passar bra till grillat kött, som en sallad på en buffé eller tillsammans med lite kallskuret. Kanske ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!