Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/tough-viking-2016/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Tough Viking 2016

Blogginlägg  

20160423-WA0002Solen sken här i Göteborg igår, jag stod i startfållan för att köra min 2: utmaning, Tough Viking. Helt galet, sjukt men ändå roligt på ett sjukt sätt.

Det är 28 hinder längs bana som är totalt 8 km. Det tog mig 1:45 h att ta mig igenom detta, tanken var att vi på jobbet skulle köra det tillsammans men tyvärr blev vi splittrade redan vi start så jag körde själv.

Idag har jag ont i nästan hela kroppen, det känns i axlar, ben så fort jag rör mig. Blir att ta det lugnt resten av dagen.

Vill du läsa en längre rapport om äventyret välkommen in till min blogg.

20160423-WA0035

(Visited 154 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!