Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/underbara-lordag/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Underbara lördag!

Blogginlägg  

Tänk att börja helgen med att vakna långt innan 07.00. Tassade försiktigt upp och drog på mig träningskläderna för att åka ner till gymmet, Lindome Gym & Hälsa.

Benpress

Benpress

Väl där så var jag helt själv, fick till och med tända upp allt. Hög musik på stereon sen vara det bara att köra hårt. Passade på att köra igenom hela kroppen men det kändes att jag inte hade ätit någon frukost. När jag väl kom hem blev det go frukost, ägg och bacon.

20150418_103629

Ungefär en gång per månad åker vi till Gödebergs Gårdsbutik som ligger i Lindome för att handla på oss kött, bacon, ägg osv. Men när jag kom dit idag var det rätt utplockat och mycket folk så det blev en snabb handling utav ägg eftersom det var slut. Får ta en tripp dit till veckan istället för att fylla på frysen.

Gödebergs Gårdsbutik

Gödebergs Gårdsbutik – köttdisken

Gödebergs Gårdsbutik - grönsaker

Gödebergs Gårdsbutik – grönsaker

Ikväll ska vi ha gäster hemma hos oss, det är 3 kompisar till Vincent och deras familjer. Vi brukar träffas lite då och då för att äta gott och umgås. Så nu ligger kycklingen i marinad, kallsås gjord på turk yoghurt, fetaost och vitlök. Sen blir det en kall potatissallad och en stor skål med sallad, tomat, gurka och fetaost till. Bubbel ligger på kylning!

Ha en underbar lördag i solen!

Kram kram

(Visited 298 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!