Varma mackor – lättlagat & gott
BlogginläggHej på er!
Hoppas ni har haft en avkopplande julledighet och ett festligt nyårsfirande! Känner ni er taggade för ett nytt år med nya möjligheter och upplevelser? Ett nytt år fyllt med god och hälsosam mat dessutom hoppas jag!
Min blogg Ekofilosophie fyller ett år idag och jag ser fram emot ytterligare ett händelserikt år med mycket matlagning så klart. Hoppas på en del resor också som kan ge lite ny matinspiration.
Ifall ni är sugna på pizza idag, delade jag igår med mig min variant på så kallad meatzza på min blogg Ekofilosophie. Här på Matkärlek tänkte jag tipsa om en variant på varma mackor som dessutom kan fungera som lite kylskåpsrensare för julskinka och senap ifall ni fortfarande har det kvar.
Gör mina blomkålsbröd, se recept nedan, lägg dem dubbla med skinka, ost, lite senap och grön paprika emellan och sätt sedan in i ugnen på 175 grader tills osten smält. Det tar ca 5-10 minuter. Dela mackan i mindre bitar eller ät hela själv, beroende på hur hungrig du är. Gott och enkelt!
Nä, nu ska det kollas på backhoppning och sedan ska jag slänga ihop en meatzza till mig och sambon.
Gott nytt år allihopa!
Kika gärna in på min blogg Ekofilosophie eller följ min blogg på facebook. Ni kan även föja Ekofilosophie via Instagram Bloglovin och Pinterest.