Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/bakat-x-3/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Bakat x 3

Blogginlägg  

Hej!

Jag är inte den som brukar baka särskilt ofta. Kanske beror det mest på att jag inte vill äta en massa LCHF-baksubstitut, att jag inte vill äta så mycket nötter eller att jag helt enkelt inte vill använda LCHF-sötning mer än nödvändigt.

Idag fick jag dock lite baklust och bakade tre olika små grejer helt utan sötning. Vill man så kan  man ju så klart söta med lite sukrin strö eller annat liknande.

Helgens matlagning i övrigt har blivit ett långkok kalops med hemgjord benbuljong som jag hade sedan tidigare i frysen. Högrev är prisvärt och är jättegott att använda till långkok som till exempel kalops. Imorgon blir det enkel men god mat i form av sidfläsk i bit som jag gör i ugn och serverar med lite blandade grönsaker.

För recept på kakorna nedan, kika in på min blogg Ekofilosophie eller följ min blogg på facebook. Där dyker recepten på kokosbollarna, kokostopparna och även kalopsen och sidfläsket upp.

Här på matkärlek delar jag med mig av receptet på mina ostkex som du hittar här nedan.

Ha en fin helg allihopa!

DSC_0491

Kokosbollar utan sötning

DSC_0494

Kokostoppar utan sötning med smak av kakao och vanilj

DSC_0538

Ost- och nötkex med smak av timjan och rosmarin

(Visited 425 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Ost- och nötkex med timjan & rosmarin

Goda och knapriga kex att ha till en ostbricka, äta som de är eller med lite smör på. Välj typ av ost och nötter efter vad just du gillar!...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!