Dagens I-landsproblem!

Blogginlägg  

I över 2 år har vårt fiber fungerat utan problem, helt klockrent men i torsdag hände något, det bara gav upp. Helt plötsligt blir man handlingsförlamad!

Konstigt hur man reagerar som man gör, Vincent tyckte det var jätte jobbigt. Han får titta eller spela på surfplattan 1 timme om dagen och nu helt plötsligt går inte det. Men efter några dagar börjar man vänja sig även han, lego och annat roligt åker fram nu på kvällen som han leker med. Super tycker jag. Själv tycker jag att det är rätt skönt, fast man har fortfarande mobilen men där kan man inte göra allt. Så nu får vi se när Telia kommer till oss och löser problemet….

Nu i helgen var vi till Slottskogen här i Göteborg för att titta på Tough Viking. De hade inte optimalt väder precis, kallt och blåsigt. Det var ca 4000 som sprang den 8 km långa banan med en massa hinder, is, lera, eld och en vägg/ramp på 5,4 m hög som de skulle ta sig över. Grymt duktiga var de. Själv är jag sugen på att testa nästa år, så vi får väl se ifall jag törs.

Tough Viking - Slottskogen, Göteborg

Tough Viking – Slottskogen, Göteborg

Sen i helgen gjorde jag sushi igen från Åse, 56kilo.se recept. Så gott och enkelt, fast lite kladdigt när man väl gör själva rullarna. Glöm inte att lägga in de i frysen ca 20 min så att de blir lite stela innan du skär upp de.

Sushi

Sushi

Sen har jag även lagt ut mitt recept här på kycklingspett, så himla goda.

Ha en underbar dag,

kram kram

(Visited 203 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Kycklingspett

Perfekt nu när grillsäsongen börjat!...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!