Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/happy-halloween/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Happy Halloween

Blogginlägg  

Just nu är det väldigt mycket på jobbet. Förra veckan var jag några dagar i Eskilstuna och denna vecka ska jag till Stockholm. Därför är jag lite mer frånvarande att blogga.

Hur hade ni det under Halloween helgen? Själva var vi bjuden på fest, tänkt dig möte oss i mörkret på väg ner mot festen. Ha ha ha Vi mötte några kompisar till Vincent som verkligen spärrade upp ögonen på oss…. underbart!!

20151031_163500

Visst är vi snygga? 

De bjöd på en super god pumpasoppa med ingefära och till varmrätt hade vi fondue. Fondue med vinbuljong där vi lade ner strimlat nötkött, fläskkött och kyckling. Massa goda såser och rotfrukter – mums säger jag bara, så himla gott.

På torsdag ska jag träffa PT-Sofie igen, ska bli spännande att se vad hon hittar på för program denna gången. Nu senast har vi fokuserat på att bli starkare insidan lår och nu tycker jag att jag är grymt stark. Idag testade jag att göra benböj igen med 30 kg på axlarna och det gick att göra 3 x 6 reps utan att mitt knä veck sig inåt. Seger!! Detsamma har jag gjort på bänkpress där jag har höjt från 5 kg till 10 kg, 3 x 7 reps. Tänkte skriva inlägg om mina träningsprogram, hur jag har tränat, vilka övningar men det kommer vid ett senare tillfälle. Undertiden plockar jag fram ett inlägg från i somras om hållning – hur står vi egentligen? Min hållning har blivit 10 gånger bättre sedan jag började träna.

Bjuder på en bild från kvällen middag, recept från LCHF 2.0 som Åse och Anna gjort tillsammans. Helt mejerifri, glutenfri.

IMG_20151102_170632

Panerad torskfilé med räkröra på en spenatbädd med några tomater och avokadoskivor.

Ha en underbar kväll,

kram kram

 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Hållning - hur står vi egentligen?

Utöver all träning så måste jag även tänka på hur jag står. Hur står du? Ser jag mig själv i spegeln så trycker jag in bröstet. Jag skjuter fram axlar...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!