Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/korvgrillning-appelkaka-och-nytt-utseende/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Korvgrillning, äppelkaka och nytt utseende

Blogginlägg  

Hej alla!

Det har varit en blåsig vecka här i Göteborg, men återigen en fin helg. Skönt att segelbåten är upptagen och allt är klart inför vintern. Inget mer pyssel där på ett tag… så då blir det trädgårdspyssel istället. Idag har vi kört iväg sjuka mängder trädgårdsavfall i form av nerkapade grenar och träd, en massa ogräs och annat ris, en halv kompost och en massa annat bröte till tippen. Gött att bli av med det då det stått sen i somras inne i vår bod. Nu återstår det bara att skrubba golvet i boden som ser hemskt ut av sopsäckar med ruttnande löv med mer som har läckt. Sedan är det dags att ta in utemöblerna.

Vi passade dock på att sitta ute på altandäcket idag och njuta av höstsolen, en kopp kaffe och min nya variant på äppelkaka utan nötter och grädde. Recept kommer på min blogg senare i veckan!

DSC_3957

Igår körde vi korvavsmakning som fredagsmys hemma och korven grillades i öppna spisen. Hur gött och mysigt är inte det? Vi köpte åtta olika korvsorter, men orkade bara fem. Till korvarna gjorde jag en hemgjord variant på cole slaw.

DSC_3986

I helgen har jag även passat på att uppdatera och förnya utseendet på min blogg Ekofilosophie. Jag har även skapat en logga för bloggen.

Kika gärna in på min blogg Ekofilosophie eller följ min blogg via bloggens Facebooksida så får du på ett enkelt sätt snabbt alla mina dagliga inlägg med recept och annat läsvärt.

logga med text meny

Här på Matkärlek bjuder jag på ett härligt helgrecept på en skinkstek med en god grönsaksgratäng utan grädde.

Ha en fortsatt härlig helg! 🙂

(Visited 266 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Skinkstek med grönsaksgratäng och persiljesmör

Perfekt helgmat som är enkel att göra, blir fantastiskt god och är en fröjd för ögat. Bättre än så blir det inte... jo, det är dessutom ingen grädde i...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!