Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/lopning-nar-den-ar-som-bast/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Löpning när den är som bäst!

Blogginlägg  

Tänk att vaknar redan kl 05:50, solen tittar in mellan rullgardinen och fönstret. Man blir irriterad men går ändå upp för man kan inte somna om. Är detta ett tecken på att man börjar bli gammal? Drack mitt kaffe med grädde, sen drog jag på mig löparkläderna och stack iväg. Helt underbart väder, allt som hördes var fåglarna och mitt flås. En perfekt start på dagen!

20150328_070938

Morgon tur i Lindome

I höstas kraschade min rygg och fick några övningar av sjukgymnasten. Dessa övningar börjar ge resultat nu vilket är jätte skönt. Nu börjar jag kunna springa längre och ryggen håller. Vilket är så roligt, så nu är det kanske möjligt att springa GöteborgsVarvet 2015.

Gjorde mitt första försök på att springa lite längre, synd bara att det regnet öste ner i söndags. Men som min mamma sa, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Sagt och gjort, när Vincent och Anders skulle åka in till Göteborg för att gå på klätterkurs följde jag med in för att springa hem.  Han börjar klättringen kl 09:00 så det fick bli en grötfrukost, falsk mannagrynsgröt, sen iväg.

Hmm bra tänkt med fel! Vädret var inte som på lördagen så när jag till slut kom till Kållered var jag så frusen att jag hackade tänder. Blöt in på bara kroppen, man kunde vrida ur mössan, vantar och strumporna. Tur att jag hade ullsockor på mig. Var bara att ge upp och ringa efter hämtning. Det blev 13 km på tiden 01:33 och då sprang jag fel vid ett tillfälle. Men om 3 veckor ska jag försöka igen och hoppas då på bättre väder. Fram tills dess ska jag köra intervall för att få upp flåset lite bättre.

Dagen middag blev köttfärssås med bönpasta för den som äter liberalt, annars kan man alltid ha ruccola till eller smörstekt vitkål. Mums!

Köttfärssås med bönpasta

Köttfärssås med bönpasta

Kram kram

 

 

 

(Visited 166 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Falsk Mannagrynsgröt

En god gröt som man vispar ihop på några sekunder....

Köttfärssås

Min mammas recept fast på mitt sätt....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!