Perfekt LCHF-mat – Grillat

Blogginlägg  

Nu när det är vår eller tidig sommar så grillar man en hel del, perfekt lchf mat tycker jag! Så i helgen har vi grillat oxfilé, kyckling, halloumi och så har vi testat Butternutpumpa – jättegott! Med för den som äter strikt lchf ska man inte överäta den men du måste testa den så god. Har ca 11 gram kolhydrater per 100 gram.

Men visst är den vacker,

Butternutpumpa

Butternutpumpa

I lördags testade jag för första gången Jumping – kan meddela att det var roligt och svårt samtidigt. Tyckte det var svårt att få till det med att man skulle vara still med överkroppen och att det var enbart ben som skulle jobba. Spänn magen, höga knän,  skrek Anna åt mig! – Yes sir – kan säga att jag fick träningsvärk i magen. Passet var enbart i 30 minuter vilket var skönt för mer hade jag inte orkat…. tror till och med att jag var mer svettig än sist jag sprang milen. Så nu har jag bokat in mig på tisdag igen, helt underbart bra konditionsträning samtidigt som det är roligt!

Jumping på Lindome Gym & Hälsa

Jumping på Lindome Gym & Hälsa

Nu äntligen har vi fiber igen efter 1,5 vecka utan. Tänk vad gjorde man innan man hade Internet? Kommunicerade mer eller? ha ha ha – ja jag är nog beroende av Internet.

Har även hunnit med nu i helgen att klippt gräset, planterat i mina pallkragar, gödslat, rätat upp ställningen där mitt solur ska stå osv. Är riktigt nöjd över min insatts. Sen så har Anders satt in vår nya dörr till Gäststugan, en djupröd fin dörr, så nöjd.

Två nya recept finns nu i banken, se nedanför.

kram kram

(Visited 2 313 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Grillad Oxfilé med Butternutpumpa

Har du inte testat Butternutpumpa innan måste du göra detta. Men tänk på att pumpa innehåller mycket kolhydrater så inget man ska överäta....

Lax i ugnen med squash och broccoli

Perfekt till vardag - snabb och enkel sen ett stort plus att den är god....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!