Enkel och krämig äggröra med smak av curry

Att göra en äggröra som är krämig behöver inte vara så komplicerat. Mitt tips är skippa grädden, använd kokosolja och smör och gör röran i en stekpanna.
Antal: 1 portion

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 matsked kokosolja
  • 1 stor klick smör
  • lite salt
  • lite gult currypulver

Gör så här

Ta en stekpanna och lägg i kokosoljan. Salta lite och strö över lite currypulver. Låt oljan smälta.

Knäck i äggen direkt i pannan. Rör sedan runt med en trästekspade tills röran börjat bli krämig. Tillsätt då en stor klick smör och rör in den i äggröran.

Görs med fördel i en stekpanna som har yta som gör att det inte fastnar.

För fler recept kika in på min blogg Ekofilosophie eller följ min blogg på facebook!

Receptförfattare:

Fotograf: Sophie Cronquist

Relaterat innehåll

Tapas till brunch

Hej på er! Sitter ni och funderar på vad ni ska äta för gott i helgen? Då kommer ett tips här! De senaste veckorna har jag varit ute och ätit tapas t...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!