Fiskpaket med pepparrot och fänkål
En busenkel fiskrätt med fina smaker som du tillagar på grillen eller i ugnen.

Antal: 4 portioner
- Energi: 450 kcal
- Protein: 38 gram/portion
- Fett: 30 gram/portion
- Kolhydrater: 4 gram/portion
Ingredienser
- 700 g valfri fisk (exempelvis gös, torsk, sej etc)
- 1 stor fänkål
- 150 g smör
- 4 msk färsk riven pepparrot
- 1/2 citron, saften
- 2 tsk salt
- nymalen svartpeppar
Gör så här
Ställ in ugnen på 180 grader om du inte ska grilla.
Dela fänkålen på mitten och strimla sedan tunt och lägg på fyra ark aluminiumfolie. Lägg fiskfiléerna ovanpå. Krydda med salt, pepparrot och peppar. Klicka på smör, pressa över citron och vik ihop foliepaketen.
Tillaga i ugn eller på grillen i cirka 30 minuter.
Jills blogg hittar du på jillsmat.se!
Fotograf: Jill Wallentin