Lavendelkakor

Antal: 12 stycken
  • Energi: 171 kcal
  • Protein: 8 gram/portion
  • Fett: 18 gram/portion
  • Kolhydrater: 2 gram/portion

Ingredienser

  • 120 g smör
  • 1 dl sockerströersättning
  • 3 ägg
  • 1 msk lavendelblommor
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosnötsmjöl
  • 1 tsk vanilj
  • 12 mandlar

Gör så här

Kör sockerströersättningsmedel, ägg och smör i mixern. Tillsätt lavendeln. Blanda de torra ingredienserna i. Mixa till halvfast deg. Klicka tolv högar på en plåt med papper. Tryck ner en mandel i varje. Grädda i 175 grader i 15 minuter.

Receptförfattare:

Fotograf: Anne Aobadia

Relaterat innehåll

Marjas muskotkakor

Knapriga kakor med smak av muskot och kokos. Underbart goda till en kopp kaffe eller te!...

Paleo-chokladbiskvier

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda ingredienserna till smörkrämen. Rör kraftigt tills den är jämn och lite fluffig. Vispa äggvitorna till ett hårt skum....

...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!