Parmesanraka med löjrom

- Energi: 267 kcal
- Protein: 14 gram/portion
- Fett: 22 gram/portion
- Kolhydrater: 4 gram/portion
Ingredienser
Parmesanrakor
- 0,5 gul lök
- 1 ägg
- 0,75 msk fiberhusk
- 125 g keso
- salt & peppar
- ekologiskt kokosfett eller smör att steka i
- 1 dl riven parmesan
Garnering
- 1 dl crème fraiche
- 1 burk löjrom
- 0,5 finhackad rödlök
Gör så här
Finhacka löken och stek mjuk i kokosfett eller i smör. Mixa ihop ägg, fiberhusk, keso med stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Rör ner löken och osten i kesosmeten. Stek 4 plättar på medelstark värme, några minuter på varje sida, platta gärna till plättarna efter en vändning. Servera med en klick crème fraiche, löjrom och hackad rödlök. Mums!
Fotograf: Emma Shevtzoff