Råkostsallad

Antal: 4 portioner
  • Energi: 74 kcal
  • Protein: 3 gram/portion
  • Fett: 12 gram/portion

Ingredienser

  • 2 rödbetor
  • 200 g vitkål
  • 2-3 morötter
  • 1 fänkål
  • en näve bladpersilja
  • Dressing

  • 3 msk olivolja
  • saft från en halv citron
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk honung
  • salt & peppar

Gör så här

Riv alla rotsaker fint och blanda samman i en skål.

Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll över rotsakerna.

Rör om allt så att det blandar sig väl.

Receptet kommer från halsasomlivsstil.com!

Receptförfattare:

Fotograf: Jessica Bentsen

Relaterat innehåll

Piroger med två fyllningar

Matiga piroger med fyllning av Spenat/feta och kyckling....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!